sâmbătă, 26 februarie 2011

tort cu branza dulce si piersici



o reteta rapida dar delicioasa,potrivita pentru acest week-end.timp prea mult de bucatareala nu a fost,trebuia sa plecam in oras si sa cautam costum pentru carnavalul care va fi joi.

aluat:
-150g biscuiti
-75g unt

umplutura:
-750g branza dulce
-100g zahar
-4 oua
-40g amidon
-1 compot piersici bine scurse de zeama

biscuitii se maruntesc si se pun intr-un castron.se toarna untul topit si se amesteca.se intinde compozitia rezultata in tava de tort si apasa bine.
branza dulce se amesteca impreuna cu zaharul,ouale,amidonul si 1 plic zahar vanilat.se toarna o parte din crema peste biscuiti,se pun jumatatile de piersici cu gura in jos si apoi restul cremei de branza.

tortul se da la cuptor aproximativ o ora la 175grade.in ultima parte se acopera cu o hartie pentru a nu se arde prea tare.

sa aveti un week-end minunat!

4 comentarii: