cum va spuneam la reteta de zucchini umpluti,noi i-am servit cu paine de casa.am facut aceasta paine ,care mi-a facut cu ochiul inca de cand a scris-o maya pe forumul "arta culinara".e pufoasa,aromata...nebunie!!!!
maya danke!!!!
- 600 g faina
- 300- ml apa calduta
- 100 ml ulei de masline(60ml la framantat aluatul,restul mai tarziu:-))
- 1 ligurita plina sare/sau dupa gust
-1 praf de zahar
-1 cub drojdie proaspata
eu am framantat aluatul la masina de paine si l-am lasat la dospit.aluatul este nelipicios si se lucreaza excelent cu el.l-am intins pe masa usor infainata si l-am stropit cu restul de ulei masline:
se lasa usor la racorit si scoate din tava.
chiar daca nu a iesit asa frumoasa sectiunea ca a mayei este o paine deliciosa care merita incercata.
.
Foarte gustos
RăspundețiȘtergeree pufoasa si gustoasa,chiar si dupa 2 zile.
RăspundețiȘtergereMiha,ma bucur ca ti-a placut pîinica.
RăspundețiȘtergereEu asta trebuie s-o fac din cînd în cînd...desi Denise ar vrea s-o fac mai des =))
O seara frumoasa,si pupici fluturasului! :)