reteta a scris-o Poca pe culinar dar eu am mai adaptat-o la gusturile noastre.nu ma asteptam sa iasa o omleta atat de buna...s-a terminat imediat.
-4 oua-100g smantana-1 foaie yufka-sare,piper-100g cascaval-100g branza feta-1 ardei gras verde-cateva masline negreouale se bat usor,se adauga s´mantana,cascavalul si branza feta rase pe partea mare,ardeiul cubulete,maslinele si la sfarsit condimente+foaia yufka sfaramata:
compozitia am pus-o intr-o forma unsa,rezistenta la cuptor:
dupa 20-25min oul s-a legat si e omleta e gata:
e delicioasa atat calda cat si rece, si merge de minune la micul dejun dar si la cina,langa o salata.
.
N-am folosit foi yufka !!??cum sunt?Omleta arata super!
RăspundețiȘtergereFoi yukfa? Ce sunt? Unde le-ai cumparat in Germania?
RăspundețiȘtergeremariette sunt ca foile de placinta,numai ca ceva mai groase.
RăspundețiȘtergereclaudia eu cumpar foile de la magazinul turcesc de la mine din oras.chiar asa scrie pe ele:yufka teigblätter.nu sunt sigura dar cred ca am vazut si in kaufland.
RăspundețiȘtergereomleta am facut-o cu niste resturi pe care le aveam in congelator,daca ajung sapt viitoare la cumparaturi voi pune si o foto cu ambalajul daca te intereseaza.