miercuri, 24 august 2011

crema de branza feta cu ardei rosu






ce-mi place mie la aceasta pasta-crema de branza este ca se face extrem de rapid si poate fi folosita intr-o gramada de moduri:cu paine prajita,la umplutul rosiilor pentru aperitiv...sau ca sos peste paste fierte!




-2oog branza feta
-100g quark sau crema de branza sau chiar si smantana groasa
-1 ardei gras rosu
-1 catel usturoi
-2 linguri ulei masline

toate se mixeaza cu batul(stabmixer) sau le puteti pune la robot pina cand pasta are consisitenta dorita.
noi azi am servit-o cu aceste delicioase cornuri cu mac



a caror reteta o gasiti aici.
.

2 comentarii:

  1. Cornurile imi plac taaare!! iar branzica as manca-o cu paste! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. antonina cornurile sunt delicioase si raman proaspete cateva zile bune!

    RăspundețiȘtergere