
un alt mod de pregati binecunoscutii zucchini umpluti!
-4 zucchini
-1 ceapa
-1 morcov
-1 catel usturoi
-2 linguri ulei
-400g carne tocata
-1 doza rosii tocate(425ml)
-sare,piper
-200g feta
zucchini se spala si se taie capetele.pe lungime se feliaza fasii relativ subtiri,lasandu-le unite la unul din capete.
carnea se pune la calit cu ceapa si morcvul,adaugam usturoiul trecut prin presa si rosiile tocate.lasam sa scada sosul 5 min,condimentam cu sare,piper.
cu aceasta compozitie umplem zucchini,ca in foto:

se presara deasupra branza:

ii lasam apoi inca 5 min sa se aureasca si ii putem servi simpli sau cu garnitura de orez.
sa aveti pofta si un week-end cu soare!(la noi e furtuna)
.
Apetisant evantai! ;) a mai ramas ceva?? ;)
RăspundețiȘtergeremultumesc antonina,a mai ramas o portie!te invit cu drag!
RăspundețiȘtergeresuper idee!ii voi incerca!
RăspundețiȘtergeredana
dana te astept cu impresii dupa ce ii incerci.o duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergere