-500g cartofi fierti
-100g spanac
-500g somon
-2 catei usturoi
-2 cepe
-2 linguri unt
-2 linguri faina
-100ml vin alb
-400ml supa
-150g crema de branza
-4 linguri parmezan
-2 linguri creme fraiche(sau smantana groasa)
-sare,piper
cartofii fierti se taie felii.spanacul se opareste scurt si se lasa la scurs.ceapa si usturoiul se toaca fin si se pun la calit in unt.se presara faina si se stinge totul cu vin si supa.se lasa sa fiarba cateva minute ,apoi se ia de pe foc si se adauga crema de branza,condimentele si parmezanul,apoi creme fraiche.
intr-o forma rezistenta la cuptor se aranjeaza cartofii,spanacul si pestele in straturi,se condimenteaza bine:
sa aveti pofta!
.
deliciu !
RăspundețiȘtergerefoarte fain arata.cred ca-i delicios.pupici
RăspundețiȘtergereanca,te invit cu placere la o portie!!
RăspundețiȘtergeree bun,a mancat si piciul meu o portie mica!
RăspundețiȘtergereArata DELICIOS!!! Ce fel de supa este? De pasare? Multumesc! Abia astept sa incerc reteta!
RăspundețiȘtergereioana eu folosesc supa de legume.fierb un morcov,o ceapa,ceva verdeturi,o telina,o bucata praz si apoi o pun la congelator in pahare de 250ml.o folosesc la nevoie.
RăspundețiȘtergerebianka ma bucur ca iti face cu ochiul.
RăspundețiȘtergerearata super...
RăspundețiȘtergereda'...am uitat..ce-i lachs-ul ala..ca nush...
RăspundețiȘtergerecoc trebuie sa recunosc ca pe moment nu mi-a venit cuvantul in romana,dar pina la urma l-am gasit :-))
RăspundețiȘtergere