miercuri, 13 martie 2013

bagels cu susan




nu am gasit aici de cumparat aceste painici delicioase pentru pachetel si m-am gandit sa le fac acasa.




aluat:
-180ml lapte
-60ml apa
-1 cub drojdie proaspata,45g
-1 lingurita miere
-1 lingurita sare
-20g unt
-375g faina

in plus:
-1 galbenus
-1 lingura iaurt
-susan

aluatul framantat si lasat la dospit pina isi dubleaza volumul se rastoarna pe masa infainata.se imparte in 8 bucati din care se formeaza aceste painici cu gaura la mijloc:



se lasa sa se odihneasca pina cand incepe sa fiarba apa in care ii vom scufunda pentru 1 min:



se scot cu spumiera pe tava pregatita cu hartie de copt.se ung cu amestecul de galbenus si iaurt si presara susanul:


se coc la 185 grade pentru 20-25min.reci se taie si folosesc la pregatirea pachetulelului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu