sâmbătă, 29 decembrie 2007

saleuri cu branza de vaci


reteta de aici:



250g faina
250g branza vaci
putina sare
250g margarina

1 ou pt uns deasupra



branza razuita,faina si margarina rece taiata felii se freaca bine:


pina a rezultat aceasta bila de aluat:


pe care am invelit-o in folie alimentara si am dat-o peste noapte la rece:


am intins aluatul pe masa infainata,am taiat cu forma:


si am asezat saleurile in tava pregatita cu hartie de copt:


le-am uns cu oul batut si am presarat susan:


si le-am copt la foc potrivit.

2 comentarii:

  1. ce inseamna mai precis "foc potrivit"? Imi plac foarte mult retetele tale, dar fiind incepatoare in arta gatitului inca nu stiu toate cele ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. la cuptorul meu electric sunt 185 grade.la aragazul din romania treapta 3-4.

    RăspundețiȘtergere