vineri, 11 ianuarie 2008

tortellini cu spanac


reteta de aici:


pt 4 portii:

2 felii sunca presata
250g tortelinni,eu am avut cu umplutura de sunca
225g spanac congelat
1 ceapa mare
1 catel usturoi
sare,piper
1 lingura unt(am pus ulei masline)
500ml supa de legume
250g smantana dulce


pastele se fierb in apa sarata cu 1 lingura ulei:


apoi se trec printr-un jet de apa rece.
ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in uleiul incins:


se adauga spanacul:

si dupa 2 min se pune supa si se lasa sa fiarba:

cand a scazut se adauga smantana:

si se condimenteaza cu sare,piper.se lasa sa scada sosul.apoi se pun pastele in sos pt 1 min:

eu am pus o parte din sunca inauntru


iar cu cealalta am decorat putin farfuriile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu