
si pentru ca mai am putin timp liber vreau sa va arat o alta modalitate de a manca tocanita de ciuperci alaturi de piureul de cartofi.
pt 4 persoane:
-750g cartofi
-3 morc0vi
-500g ciuperci
-2 cepe
-3 linguri sos de rosii
-1 ardei gras rosu copt
-2 oua
-6 linguri lapte
-sare,piper,verdeata
cartofii si morcovii se fierb si apoi se paseaza cu ustensila de piure,insa nu ii facem foarte fini,lasam sa se cunoasca bucatelele.punem 1 cub unt,putin lapte,sare si piper.
separat punem ciupercile taiate in 4 cu ceapa si ardeiul la calit,adaugam 1 canita supa de legume si sosul de rosii si lasam pina scade tot lichidul.condimentam cu sare,piper si adaugam ceva verdeata tocata.
intr-un vas rezistent la cuptor punem pe margine ,cu ajutorul unei linguri piureul iar la mijloc tocanita de ciuperci.
batem ouale si laptele si cu lingura turnam pe deasupra legumelor.dam 15-20min la 190grade.
noi am servit alaturi de peste la cuptor.
sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu