cornulete acestea le facea mama cand eram mai mici aproape in fiecare an de craciun.sunt atat de fragede si bune chiar si dupa cateva zile.cum mi-am adus din tara provizii de untura si rahat azi m-am pus la treaba!
-200g untura
-1 ou
-1 ceasca(normala de cafea) lapte caldut
-1 plic praf de copt
-coaja rasa a unei lamai bio
-450g faina
-rahat
ingredientele se amesteca intr-un castron pina cand avem un aluat fin si potrivit de tare,care nu se lipeste de maini.
pe masa usor infainata se intinde o jumatate din el si se taie fasii(raze).la baza punem cate o bucata de rahat :
rulam spre varf si asezam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt:
week-end minunat!!!
.
super bune si faine ti-au iesit
RăspundețiȘtergereAm venit repejor poate mai gasesc si eu macar unul.Nu am mai facut nici nu mai tin minte.Pup!
RăspundețiȘtergereCred ca sint o bunatate.Trebuie sa le fac si eu.Elena P
RăspundețiȘtergereO bunatate!!! si ce perfect le-ai invartit!!
RăspundețiȘtergereMinunate,imi aduc aminte de cele facute de mama cand eram mici!Pupici!
RăspundețiȘtergereyaya multumesc!
RăspundețiȘtergereDia,inca mai sunt cateva,te astept cu drag!
RăspundețiȘtergereelena sunt tare bune si fragede!
RăspundețiȘtergereantonina le-am taiat cu feliatorul de tort si au iesit egale!
RăspundețiȘtergereteo si mie tot de cele facute de mama imi era pofta asa ca m-am pus singura la treaba!pupici!
RăspundețiȘtergereceva asemanator facea si mami inainte de sarbatorile de iarna.s foarte fragede si bune.pupici
RăspundețiȘtergeresarah cred ca fiecare dintre mamicile noastre cunoaste asa o reteta de cornulete!
RăspundețiȘtergereArata perfect !
RăspundețiȘtergeremultumesc lia!pupici!
RăspundețiȘtergere