ruladele acestea minunate la gust merg de minune atat la micul dejun cat si la pachetelul de gradinita al puiului meu.se pastreaza bine,2 zile intr-o punga bine inchisa.
-350g faina
-20g drojdie
-200ml lapte
-50g unt
-1 lingura miere
-sare cat luam intre 3 degete
umplutura:
-250g feta
-100g cascaval
-2 galbenuse
am framantat la masina de paine un aluat fin din ingredientele scrise mai sus care l-am lasat la dospit 45min.am impartit apoi in bucati din acre am intins dreptunghiuri pe care am pus cate o lingura de umplutura(branza feta,cascavalul ras si galbenusurile se amesteca intr-un castron):
sa aveti pofta!
Foarte frumusele aceste spirale! Calde cred ca sunt minunate!
RăspundețiȘtergereSunt grozave nu-i asa??
RăspundețiȘtergereCe coincidenta, chiar saptamana trecuta am vazut un program TV in care o englezoaica ( Lorraine Pascale) a facut o paine sub forma asta de spirala! Pe tine cand te vedem bucatarind la TV ? :)
RăspundețiȘtergereArata foarte bine,cred ca si bune tare.Te pup!
RăspundețiȘtergereaigur aunt delicioase.foarte frumos modelul.pupici
RăspundețiȘtergerearata absolut minunat! foarte apetisante!
RăspundețiȘtergerefancy merg si reci sa fie mancate!
RăspundețiȘtergereda anto,sunt grozave!
RăspundețiȘtergereemy sanse mici sa apar pe la tv,dar nu se stie niciodata!
RăspundețiȘtergeredia multumesc!pupici!
RăspundețiȘtergeresarah modelul l-am gasit intr-o carte dar nu mi-a iesit asa frumos ca acolo.totusi dunt delicioase!
RăspundețiȘtergeredanke Zazu!
RăspundețiȘtergere