azi va invit la briose delicioase cu nuca,pe care le-am facut in varianta de post.
ideea de rasucire am vazut-o acum ceva timp la daneza iar pasii ii gasiti la reteta de aici
aluat:
-450g faina
-1 cub drojdie proaspata
-75g zahar
-1 varf lingurita sare
-100ml ulei
-150ml lapte soia (sau apa)
-1 plic coaja razuita portocala-dr oetker
umplutura:
-250g nuci macinate
-100g zahar
-5-6 linguri apa
pentru aluat am dizolvat drojdia in laptele caldut de soia impreuna cu zaharul si sarea.dupa 10 min am pus faina si restul ingredientelor si am framantat cu robotul un aluat fin si omogen:
post usor in continuare!!!
si
week-end minunat!!!
.
Foarte frumoase ti-au iesit!
RăspundețiȘtergeredraga mea, bine te-am gasit! briosele astea rasucite arata formidabil! :*
RăspundețiȘtergereSunt tare dolofane si frumoase.Te pup!
RăspundețiȘtergeremultumesc draga mea!
RăspundețiȘtergereemily bine ai venit in bucataria mea!
RăspundețiȘtergeresunt tare bunute ,chiar si in varianta de post!
RăspundețiȘtergere