reteta de aici:
200g faina
75g cascaval razuit
1ou
3linguri smantana groasa
1 priza sare
pt deasupra:
4 rosii
300g wurst/parizer
100g cascaval felii
3oua
125ml lapte
sare,piper,verdeata tocata
se framanata pina se desprinde de pe masa(daca este nevoie va mai puteti ajuta de max 1 lingurita faina)
se intinde apoi pe folia in care a fost invelit si se pune in tava de tarta unsa si pudrata cu faina.se taie frumos marginile:
se condimenteaza cu sare si piper.ouale intregi,laptele,verdeata se mixeaza 1 min:
se toarna peste:
este delicioasa! dar ca si baza il prefer totusi pe acesta.l-am incercat de multe ori si mi se pare ca iese cel mai bine si se lucreaza si foarte usor cu el.
...am niste parizer uitat prin frigider :)...deci, se va face!
RăspundețiȘtergereSi am sa fac aluatul de la tarta cu carne tocata si ciuperci.
Sper sa pape si Bogdi :P
laura ma bucur ca-ti face cu ochiul reteta.Matei a papat foarte putin,acum are o perioada mai agitata,ies 2 maselute.
RăspundețiȘtergereM-am indragostit de quiche atunci cand am gustat pentru prima data aceasta specialitate!
RăspundețiȘtergereLore si noua ne place foarte mult.poate incerci si reteta aceasta.e delicioasa!
RăspundețiȘtergere