miercuri, 23 aprilie 2008

tocanita de ciuperci cu sos de rosii si piept de pui la cuptor


500g piept pui
1 ceapa mare
2-3 catei usturoi
sare,piper,boia,rozmarin
2 lingurite pasta tomate
500g ciuperci
200g smantana dulce
o cana supa pui sau legume
0 lingura faina
patrunjel verde tocat


pieptul de pui spalat si putin zvantat l-am condimentat cu sare,piper,boia si l-am pus intr-o punga topits cu ceva ulei de masline cu rozmarin si o crenguta proaspata rozmarin.

am dat la cuptor 35-40min:


cat carnea a stat la cuptor am pus ceapa si usturoiul,tocate fin la calit in ceva ulei:

am adaugat ciupercile:

si dupa 5-6 min turnam supa,pasta de tomate si am lasat sa fiarba la foc potrivit.cand sosul a scazut aproape tot,am pus smantana amestecat cu faina si am mai dat 1-2 clocote:

condimentam cu sare,piper,adaugam verdeata tocata.am servit cu pieptul de pui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu