aluat:
-150g quark(crema de branza)
-300g faina
-1 ou mic
-70g zahar
-6 linguri lapte
-6 linguri ulei
-1 plic praf de copt
umplutura:
-300ml lapte
-5 linguri rase zahar
-1 plic budinca la alegere
-100g migdale macinate
se amesteca ingredientele pt aluat pina avem o coca fina.se intinde apoi pe masa usor infainata si se taie triunghiuri.
budinca se fierbe cu o seara inainte sau chiar cu cateva ore.dupa ce o luam de pe foc amestecam in ea migdalele macinate fin.important este sa fie rece cand se pune peste aluat. aseaza la baza triunghiului cate o lingura umplutura rece.
se ruleaza si se pun in tava
se ung cu albus si se coc la 180 grade pt 20min.
luni, 19 octombrie 2009
cornuri cu budinca
Publicat de mihaela la 14:42
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
ceau Mihaela, am vrut sa stiu cand pregatesti budinca cu o seara inainte se face numa budinca fara celelalte ingrediente pt umplutura? sau se face toata umplutura cu o sera inainte?...multumesc
budinca se fierbe in mod normal,ca orice budinca la plic cu o seara inainte sau cateva ore bune,pt a fi rece si tare cand o pui pe aluat.
abia cand aceasta este rece se face aluatul si se intinde.
ceau mihaela, am vrut sa stiu daca crema de branza e ca si branza filadelfia?..nu stiu daca ai auzit de ea...sau daca poti sa-mi dai mai multe detalii despre cum trebe sa arate crema de branza..multumesc
da se poate inlocui quark-ul cu aceasta branza PHILADELPHIA.
Trebuie sa le fac si eu!mai asa la iarna!
Trimiteți un comentariu