marți, 24 noiembrie 2009

cotlete de porc cu sos de ciuperci si mustar




-6 cotlete porc
-sare,piper,boia
-ulei masline
-500g ciuperci proaspete
- 2 cepe mari
-1 lingura mustar
- 250ml smantana lichida,pt frisca
-1 lingurita amidon
-verdeata

se incinge uleiul si se prajesc in el cotletele de porc condimentate cu sare,piper,boia:
se scot si pastreaza la cald.


in uleiul ramas se prajeste ceapa si ciupercutele tocate.se acopera cu capac si lasa cateva minute pe foc potrivit,pina ciupercile isi lasa zeama.punem o canita apa si fierbem pina legumele sunt moi.amestecam intr-un castron amidonul cu mustarul si smantana,turnam peste ciuperci si lasam 2 min ,amestecand pina sosul se leaga.condimentam cu sare,piper,verdeata.

servim alaturi de carne si galuste de paine.

Un comentariu: