ce faci cand ramane paine care incepe sa se intareasca si nu vrei sa o arunci??ai putea incerca chiftelute de paine sau pesmeti iar daca vreti sa incercati ceva nou va invit sa incercati aceste galusti.se fac relativ repede si sunt delicioase langa friptura.eu am mancat prima oara acum 2-3 ani cand am fost in concediu in harz.de ce" la metru"? pt ca asa le-a zis Matei cand a vazut cum le modelez :))
-3-400g paine mai veche taiata cuburi
-2 oua
-1 ceasca de cafea cu lapte
-sare
-piper
-2 cepe
-4 catei usturoi
-patrunjel verde tocat
-50g unt
ceapa si usturoiul tocate la robot se pun la calit in unt,pina se inmoaie putin.laptele se infierbanta si se toarna peste painea taiata cuburi.punem apoi ceapa,asa fierbinte,condimentele,ouale si verdeata.amestecam dar nu foarte mult,pt a ramane si bucati intregi de paine:
feliile se prajesc scurt intr-o cratita foarte putin unsa cu ulei:
.
Fac si eu galuste de paine de cand le-ma vazut la Maya.
RăspundețiȘtergereDar tehnica asta cu batonul nu o stiam.E mai rapida.
Mersi de idee.
Interesant si bun
RăspundețiȘtergereHú ez nagyon szuper,megcsinálom!!!!
RăspundețiȘtergerelia cand sunt in lipsa de timp fac la sul.cane e timp de bibileli la bucatarie le fac separat ca in reteta mayei.
RăspundețiȘtergerebianka intr-adevar sunt foarte bune si pe deasupra mai reciclez si painea care ramane si pe care imi pare rau sa o arunc.
RăspundețiȘtergeremellissina trebuie sa le incerci.langa friptura sau tocanita sunt delicioase.
RăspundețiȘtergere