miercuri, 28 martie 2012

cornuri cu iaurt si untura



aluat:
-1 kg faina
-500ml lapte
-150g iaurt
-100g untura
-1 cub drojdie proaspata
-1 lingura miere
-1 lingura sare


-1 ou
-cateva linguri lapte
-seminte pt presarat deasupra

aluatul l-am framantat la robot si apoi l-am lasat la dospit.am cam uitat de el si cand am ajuns in bucatarie isi facuse de cap :))




se rastoarna pe masa usor infainta si se taie felii.



se intid si se formeaza cornurile,




ce se vor aseza in tava tapetata cu hartie de copt:



se ung cu oul batut si se presara seminte :



se lasa sa mai dospeasca 40min si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade,cu ventilatie.



4 comentarii:

  1. sigur sunt tare fragede de la untura! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. da,se pastreaza bine cateva zile si merg de minune si la pachetel!te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac cornuletele...sunt foarte apreciate de copii mei(si de mine....)!!!Pupici:X

    RăspundețiȘtergere
  4. maria pupici si sunt fericita cand aud ca au mancat si copiii!

    RăspundețiȘtergere