50g caise uscate
200g martipan
200g faina
190g zahar(au iesit cam dulci,data viitoare voi pune numai 150g)
100g unt
1ou
gem de caise si ceva ciocolata topita
se amesteca la robot toate ingredientele si
rezulta un aluat
care se da 1h la rece.apoi se intinde pe masa infainata,taie forme,
care se coc 12 min la 185grade,in tava tapetata cu hartie de copt
cand ii scoatem din cuptor se lasa 2-3 min sa se racoreasca si sa se intareasca putin,daca nu se pot rupe.le lipesc asa calduti cate 2 cu gemul de caise si se decoreaza cu ciocolata deasupra.
sunt fregezi dar dupa 2-3 zile devin si mai buni.
sâmbătă, 6 octombrie 2007
biscuiti cu martipan si caise
Publicat de mihaela la 11:28
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu