un desert rapid pentru musafiri neasteptati care suna la usa.
1 pachet foetaj
2-3 linguri dulceata caise
1 compot pere jumatati
cateva felii migdale
foetajul se taie patrate iar perele se pun la stors intr-o sita.se taie apoi felii care se rasfira ca un evantai si se pune cate o jumatate de para pe fiecare patrat de aluat.se ung cu dulceata de caise calduta si se presara migdalele.se dau la copt cam 20min la 180 grade.se servesc fierbinti cu inghetata.
vineri, 29 august 2008
evantai cu pere
Publicat de mihaela la 11:17
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
ce bine arata....inghetata e facuta de tine sau cumparata?daca ai facut-o pune reteta...bitte.
poooop
roxana inghetata e cumparata,o tin in congi pentru musafiri neasteptati :)
nu neaparat pentru reteta asta as vrea sa te felicit ci pentru tot ceea ce faci...nu am vazut in viata mea atatea retete la un loc facute de o singura persoana
ma inclin in fata ta si-ti doresc spor la treaba si de-acum incolo
pupici
Trimiteți un comentariu