facute de mama acasa
avem nevoie de:
-picioare de porc
-1-2 morcovi
-foi de dafin
-piper boabe
-2-3 catei usturoi
se spala bine picioarele,se da un clocot si arunca apa,apoi se pun la fiert intr-o oala cu multa apa impreuna cu morcovii si aromele,usturoil razuit:
se fierb la foc domol,pina carnea este fiarta:
se pune apoi carnea in castroane,se indeparteaza foile de dafin si se toarna deasupra zeama:
se lasa la rece(in camara)
cateva ore bune,noi le-am lasat de seara pina dimineata.
duminică, 6 ianuarie 2008
racituri de porc
Publicat de mihaela la 14:08
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
PREFERATELE MELE..!!EU LE MANINC CU MAMALIGA!!!CHIAR I-AM ARATAT SOACREI RETETA PENTRU CA EA FACE FARA ZARZAVAT,IS NASPA -ZAU..DAR AM SA FAC SA-I DAU SA GUSTE,DOAR SA GUSTE(HA,HA..)
Mmm! Ce gustos pare! Imi lasa gura apa! :)
Doamne asa facea si mama mea dar le spunea pifti de porc si le punea si ea in castroane.ELENA P
Par f.bune, abia astept sa fac si eu cand voi avea timp.
Trimiteți un comentariu