perisoare:
400g piept de pui tocat
1 morcov mare
1 ceapa
orez
sare,piper
eventual 1ou crud(eu nu pun decat uneori)
pt ciorba:
1 morcov
3 fire ceapa verde
o ceapa
1 ardei gras rosu
sare,piper,
1-2 linguri ulei masline
marar
1ou si zeama de lamaie,dupa gust
carnea tocata am amestecat-o cu morcovul si ceapa razuite pe partea mare,sare,piper,si orezul spalat in mai multe ape.se formeaza bilute mici care se lasa deoparte.
se pune uleiul la incins,se adauga legumele si se amesteca usor.apoi se stinge cu apa.cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele,reducem putin focul.la final batem oul usor cu furculita si-l turnam in fir subtire,amestecand intr-una, in ciorba.acrim cu zeama de lamaie si punem mararul,condimentam dupa gust apoi servim.se poate adauga si smantana.
miercuri, 17 octombrie 2007
ciorba de perisoare cu zdrente de ou
Publicat de mihaela la 11:51
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu