reteta de la petronela A.
-4 oua,
-4 linguri de faina,
-4 linguri de ulei,
-salam, cascaval, sunculita taraneasca(cam cate 100-150gr de fiecare, dupa preferinte),
-ciuperci, ceva verdeata proaspata (patrunjel sau marar),
-un ardei rosu sau un gogosar, cateva masline.
Se bat ouale bine, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine. Salamul, sunculita si ardeiul se taie in bucatele mici, cascavalul sa da prin razatoare, verdeata se toaca marunt si de adauga peste ouale cu faina.Se poate pune orice umplutura doriti . Se pune sare (sau delikat) si un pic de ketchup in compozitie. Tava se tapeteaza cu margarina si faina, se pune copmpozitia si se introduce in cuptorul incalzit cam 30 min.INAINTE de a o pune la copt se orneaza cu cateva felii subtiri de salam sau de sunculita, cu maslinele taiate jumatati si curatate de samburi.Cand este rumenita deasupra este gata, se serveste calda cu ketchup.
luni, 8 octombrie 2007
pizza fara blat
Publicat de mihaela la 17:39
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu