un aperitiv potrivit pt masa de pasti:
aluat:
-200g faina
-100g unt
-1 ou
-sare
-2 linguri lapte
-1/2 lingurita praf de copt.
umplutura:
-200g ciuperci
-3 fire ceapa verde
-200g telemea
-50g cascaval
din ingredientele scrise se framanta un aluat fin care se inveleste in folie alimentara si da la rece 2-3 ore.intre timp facem umplutura.calim ceapa cu siupercutele pina cand se evapora tot lichidul.adaugam apoi branza sfaramata si cand s-a mai racorit si cascavalul dat pe razatoarea cu partea mare.
pe o folie alimentara transparenta intindem aluatul de la frigider si apoi punem umplutura rece.rulam cu ajutorul foliei si taiem cu ata felii potrivit de groase,cam de 2 degete pe care le vom asezata in tava cu hartie de copt.
le ungem cu galbenus si presaram deasupra susan.dam la copt pentru 25min la 185 grade.
le lasam sa se racoreasca si le luam de pe tava.se aranjeaza pe platou impreuna cu oua vopsite
si frunze de salata,sau dupa imaginatia fiecaruia.
.
marți, 19 aprilie 2011
rulada cu ciuperci si telemea
Publicat de mihaela la 08:46
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Foarte, foarte gustos
bianka multumesc!
Suna foarte atragator si cred ca sant si gustoase.O idee foarte buna!
Pe curand si o zi buna !!!
Arata foarte bine si suna atragator,cred ca sant foarte bune.O idee foarte buna pentru aperitiv!
Pe curand si o zi buna!!!!
Trimiteți un comentariu