am pornit de la reteta acestui aluat de painici de care pot sa spun ca m-am indragostit,sunt si azi asa pufoase si bune.
deasupra:
- un borcan ciuperci
-1 fir praz
-cascaval
-bacon maruntit
-ketchup

am facut jumatate din portia de aluat de care v-am povestit.o parte l-am folosit,cealalta sta cuminte in congelator si cand voi avea nevoie o las sa se dezghete si sa dospeasca din nou apoi se poate folosi fara probleme.
am intins aluatul in forma speciala de pizza:
am pus deasupra toate cele:
apoi am turnat ketchup si am razuit ceva cascaval:
am dat tava la cuptorul dinainte incalzit,la 200grade.cu grija ca se face imediat,a mea a iesit chiar usor bronzata dar delicioasa!
deasupra:
- un borcan ciuperci
-1 fir praz
-cascaval
-bacon maruntit
-ketchup
am facut jumatate din portia de aluat de care v-am povestit.o parte l-am folosit,cealalta sta cuminte in congelator si cand voi avea nevoie o las sa se dezghete si sa dospeasca din nou apoi se poate folosi fara probleme.
am intins aluatul in forma speciala de pizza:
3 comentarii:
Ce apetisant !!...pur si simplu iubesc prazul, iti vine sa crezi ca-l mananc pe felii unse cu unt si presarate cu sare?? Imi place mult, mult, drept pentru care am sa fac si eu o pizza cu praz. Te pup !
ginette si noua ne place mult,mai ales ca sotului care e oltean :-)
Esti haioasa !!!! Hi, hi, hi
Trimiteți un comentariu