A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog

Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 15 martie 2008

saratele cu lapte batut si parmezan


reteta de aici:

2 oua
400ml lapte batut
1 cub drojdie
1 kg faina
sare
parmezan
6 linguri unt

1 galbenus
2 linguri lapte batut
eu am facut 1/2 portie:


se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in mijloc.se puna oul si untul si se toarna laptele batut incalzit putin si amestecat cu drojdia:

se framanta un aluat fara a mai adauga faina:

se imparte acesta in 2 parti si din fiecare se intinde cate o foaie care se unge cu amestecul de galbenus+lapte batut


se presara parmezanul si ceva sesam:

se impatura si se taie fasii:

se apuca apoi capele si se rasucesc usor.se pun in tava :

se ung din nou cu putin galbenus


si coc la foc rapid:

Niciun comentariu: