Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 22 ianuarie 2008

canelloni cu spanac si cascaval



reteta de aici:

1 cutie paste tubulare-canelloni
2 cepe
3 catei suturoi
450g spanac congelat,tocat
1 doza mare rosii tocate
sare,piper
2 linguri smantana groasa
300g cascaval
2 oua
2 linguri pesmet
ulei de rapita


o ceapa si 2 catei usturoi se toaca si se pun la calit in uleiul de rapita:

se adauga spanacul si se lasa sa scada lichidul:


se condimenteaza cu sare,piper si se lasa sa se racoreasca putin apoi se amesteca cu cele 2 oua,pesmetul si jumatate din cascavalul razuit:

se umplu pastele cu aceasta compozitie(am folosit siringa) si se pun in tava ce va merge la cuptor,unsa cu un strop de ulei:


separat se calesc in ulei restul de ceapa si usturoi si se adauga doza de rosii tocate,sare,piper,putin zahar,nu se lasa sa scada foarte mult:

se toarna sosul peste paste si se dau la cuptor pt 45min,important sa fie bine acoperite cu sos,pt a nu ramane tari:

se scoate si se adauga cealalta parte de cascaval razuita si se mai da 5-8min la cuptor:

cam asa arata la final:

noi am servit-o imediat.



si acum sa va arat si ajutorul de bucatar care amesteca si el prin sosuri :)

3 comentarii:

March spunea...

:)

Totoro spunea...

Am facut reteta de cannelleoni, au iesit super ...multumesc frumos^-^

mihaela spunea...

cu placere Totoro!