A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog

Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 15 septembrie 2008

Strudel cu gem de coacaze salbatice si branza

350g branza(quark+urda)
35-40g zahar
3 oua
1 borcan mic gem de coacaze salbatice
1 buc.foetaj proaspat
50g amarettini(pricomigdale)


* Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca bine - cu mixerul - galbenusurile cu zaharul si se adauga - pe rand - branza de vaci si albusurile batute spuma.
* Se-ncinge cuptorul la 200gr..
* Se pune la mijlocul aluatului umplutura de branza (lasand libere marginile circa 5 cm). Peste branza se presara biscuitii sfaramati.


* Se acopera cu un strat de gem, se pliaza laturile lungi ale aluatului peste umplutura, dupa care se ruleaza aluatul usor, cu ajutorul unui servet si se aseaza - cu lipitura in jos - pe o tava tapetata cu hartie pentru copt.


* se coace circa 45 de minute in cuptorul incins.rece se feliaza.

Un comentariu:

Edith spunea...

Foarte fain e strudelul asta, Miha! L-am vazut pe culi si voiam sa te intreb se poate si fara pricomigdale? Sau alea ii dau vreun gust aparte?