pt pui cu smantana:
400g piept pui
1 ceapa mare
400g piept pui
1 ceapa mare
2 catei usturoi
300g ciuperci amestec
3linguri ulei masline
200ml smantana dulce
75ml vin alb
250ml supa pui
sare,piper,patrunjel verde tocat
pt rösti:1 lingura ulei
3 felii de bacon
2 cepe
sare,piper,
5-6 cartofi fierti
carnea de pui se taie bucati mici si se pune in uleiul incins pina isi schimba culoarea.se adauga ciupercile, ceapa si usturoiul tocate marunt si se dinstuie cateva minute.se stinge totul cu vinul si lasam sa se evapore.adaugam apoi supa si smantana dulce si fierbem pina sosul a scazut bine.condimentam totul cu sare,piper si la final,dupa ce am luat de pe foc punem verdeata.
pentru rosti tocan baconul fin iar cartofii fierti ii dam prin partea mare de la razatoare.ceapa tocata fin si baconul se pun la calit in ulei si se lasa sa se racoreasca.se amesteca cu ouale si cartofii,condimente.se pune compozitia in tigaie unsa cu ulei si se prajeste mai intii pe o parte apoi pe cealalta.
se servete cu pieptul de pui si un pahar de vin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu