A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog

Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 19 octombrie 2009

cornuri cu budinca




aluat:

-150g quark(crema de branza)
-300g faina

-1 ou mic
-70g zahar

-6 linguri lapte

-6 linguri ulei
-1 plic praf de copt

umplutura:

-300ml lapte

-5 linguri rase zahar

-1 plic budinca la alegere

-100g migdale macinate



se amesteca ingredientele pt aluat pina avem o coca fina.se intinde apoi pe masa usor infainata si se taie triunghiuri.

budinca se fierbe cu o seara inainte sau chiar cu cateva ore.dupa ce o luam de pe foc amestecam in ea migdalele macinate fin.important este sa fie rece cand se pune peste aluat. aseaza la baza triunghiului cate o lingura umplutura rece.


se ruleaza si se pun in tava


se ung cu albus si se coc la 180 grade pt 20min.

6 comentarii:

Goldielocks spunea...

Ce bine arata!

Anonim spunea...

ceau Mihaela, am vrut sa stiu cand pregatesti budinca cu o seara inainte se face numa budinca fara celelalte ingrediente pt umplutura? sau se face toata umplutura cu o sera inainte?...multumesc

mihaela spunea...

budinca se fierbe in mod normal,ca orice budinca la plic cu o seara inainte sau cateva ore bune,pt a fi rece si tare cand o pui pe aluat.
abia cand aceasta este rece se face aluatul si se intinde.

Anonim spunea...

ceau mihaela, am vrut sa stiu daca crema de branza e ca si branza filadelfia?..nu stiu daca ai auzit de ea...sau daca poti sa-mi dai mai multe detalii despre cum trebe sa arate crema de branza..multumesc

mihaela spunea...

da se poate inlocui quark-ul cu aceasta branza PHILADELPHIA.

Mariana spunea...

Trebuie sa le fac si eu!mai asa la iarna!