o bucata carne de porc,pt rulada
2 cepe
500g ciuperci proaspete
125g sunculita tocata fin
125ml vin alb
175ml supa de legume
ceapa,sunculita si 2 linguri ulei se pun la dinstuit.adaugam ciupercile cuburi si lasam pe foc pina scade tot lichidul.condimentam apoi cu sare,piper si adaugam patrunjel verde tocat.
bucata de carne o condimentam si punem umplutura pe ea.rulam strans si apoi legam cu ata.
intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei si prajim rulada,la foc mare,pe toate partile.adaugam vinul si supa si punem cratita,acoperita cu capac,la cuptor pentru 80min.
eu am mai pus dupa vreo 60min o mana buna de ciupercute in tigaie,la sosulet.
dupa cele 80min,luam capacul si lasam sa prinda o crutsa frumoasa,rosiatica.
sosuletul l-am lasat asa simplu,dar se poate adauga si smantana subtire,pt frisca si o lingurita amidon,dupa preferinta.
carnea taiata felii o servim cu sosul si ciupercutele,alaturi de garnitura de cartofi sau orez(in cazul nostru).
miercuri, 3 septembrie 2008
rulada vanatorului
Publicat de mihaela la 14:30
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Arata nemaipomenit...cred ca a fost super...
da a iesit foarte frageda si buna.inca mai avem jumatate din ea,pt maine.
Ce de-a bunatati!!! Cand ai timp de toate? Toata admiratia... Te pup
gatesc zilnic, cand doarme puiul de pranz.
Trimiteți un comentariu