3-4 pesti dorada
600g cartofi mici
2linguri suc lamaie
1-2 linguri ulei masline
8 catei suturoi
300g rosii mici
4-5 cepe taiate in 4
sare,piper
rozmarin
cartofii se fierb in apa 10min apoi se lasa la stors.se stropeste cu zeama de lamaie si condimenteaza pestele cu sare si piper in interior si exterior si lasa sa stea 10-15min.apoi se aseaza in tava impreuna cu legumele si verdeata .
se da la cuptor 40min,ultimele 10 cu grill:
se serveste cu paine proaspata.
luni, 22 septembrie 2008
dorade al forno
Publicat de mihaela la 10:56
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Mihaela, dorada este un peste in topul preferintelor mele, asa ca am gustat si eu o bucatica din preparatul tau.
Miha imi place tare mult cu le-ai preparat, noi iubim pestele asa ca am sa incerc si eu reteta.
O zi excelenta!
si nou ane place pestele,mancam saptamanal iar dorada chiar e printre preferate.
aliza spor la treaba!
Mihaela, am poposit din nou la tine..si am vazut o multime de bunatati pe care le-ai preparat in ultimul timp...si inca ceva- imbini foarte frumos preparatele cu plimbarile facute cu familia- felicitari, este un lucru benefic..
atat de simplu , dar atat de bun, este pestele gatit asa...imi place mult...
pupici si fluturasului tau, o imbratisare si un pupic dulce ca si el :)
Trimiteți un comentariu