reteta de la Maya
piept de pui
orez cu bob lung
ardei gras
rosii
ceapa violeta
morcovi
usturoi
verdeata
supa/apa
vin
piper,sare
Pregatim orezul iar legumele le curatam,spalam si tocam dupa dorinta.Curatam pieptul de eventuale oscioare,pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper.
Se se prajeste in ulei incins la foc iute,pe ambele parti.Cind carnea este rumenita(dupa plac),stingeti-o cu vin alb.Dupa ce acesta scade,puneti legumele.amestecati putin.Dupa scurt timp se aduga si orezul impreuna cu verdeata,amestecam.Dupa vreo 5 minute,adaugam supa fierbinte.Se toarna supa peste carne,invirtim putin,reducem focul.Oala se acopera.Din cind in cind ne mai uitam,si amestecam
marți, 9 octombrie 2007
Piept de pui cu ghiveci de orez si legume
Publicat de mihaela la 14:14
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu