A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog

Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 21 septembrie 2008

Briose cu ciocolata si banana


• 1 banana mare
• 1 lingura suc de lamaie
• 80 g crema de branza
• 3 linguri de ulei
• 3 oua
• 250 ml lapte
• 1 lingura de rom (sau 2–3 picaturi esenta de rom)
• 1 pachet zahar vanilinat
• 375 g faina
• 175 g zahar
• 1 pachet praf de copt
• 1 varf de sare
• 15 g cacao pudra
• 1 lingura zahar pudra pentru ornat

Preparare:

1. Incingeti cuptorul la 180ºC. Asezati formele de hartie intr-o tava pentru briose. Curatati banana, taiati-o felii pe care le stropiti cu suc de lamaie pentru a nu capata o culoare maro.
2. Puneti crema de branza intr-un castron si amestecati-o cu mixerul sau cu telul. Adaugati uleiul si amestecati. Inglobati ouale, laptele, romul si zaharul vanilinat.
3. Intr-un alt castron amestecati bine cu o lingura de lemn faina, zaharul, praful de copt, sarea si praful de cacao. Incorporati amestecul cu oua si lapte in cel cu faina si amestecati cu lingura pana cand totul capata un aspect uniform. Incorporati bucatile de banana.
4. Umpleti formele de briose cu aluatul preparat si coaceti-le ca. 25 de minute. Scoateti briosele din cuptor si lasati-le sa se raceasca pe un fund de bucatarie. Presarati-le cu zahar pudra. Pofta buna!

Niciun comentariu: