reteta de aici:
pentru 6 portii:
1 pituta veche
1 ceapa mare
1 catel usturoi
2 morcovi
1 fir praz
sare,piper
2-3 linguri unt
900g carne tocata
2-3 oua
sunculita afumata felii
sare,piper,verdeata tocata
carnea tocata se amesteca cu ouale,condimente,verdeata,paine inmuiata in apa si stoarsa bine:
separat in uleiul sau untul incins se calesc morcovii taiati felii,prazul inele,ceapa si usturoiul:
se intinde pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei carnea in forma dreptunghiulara si la unul din capetele inguste se pune umplutura:
se ruleaza strans cu ajutorul foliei:
se imbraca in feliile de bacon:
si se pune in tava,la cuptor primele 45min acoperita cu folia(cam 200 grdae) apoi alte 15 fara,reducand putin si temperatura cuptorului:
se lasa sa se racoreasca putin apoi se taie felii cu un cutit ascutit:
se poate servi ca atare la aperitiv sau cu o garnitura la alegere.eu le-am servit-o cu mancare scazuta de spanac .
luni, 18 februarie 2008
rulada taraneasca din carne tocata
Publicat de mihaela la 13:38
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Mmmm ce bine arata, miha :)
nu suntem noi mari fani ai carnii tocate dar asta chiar ne-a placut,am scapat si putin mai mult piper si a iesit delicioasa!
Trimiteți un comentariu