A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog

Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 21 octombrie 2007

rulada cu gem


reteta de la Poca

4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
esenta de vanilie, etc.

albusurile de la cele 4 oua le punem separat intr-un castron, iar galbenusurile le punem impreuna cu zaharul.prima data frecam galbenusurile cu zaharul in castronul lor, le lasam asa, cat timp batem albusurile spuma (separat)punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si cam jumatate de fiola de ce esenta vreti voi ( eu am pus de vanilie)punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina, sau mai bine incercati cu hartie de copt (atentie la tava, tava e cea potrivita atunci cand punand compozitia in ea, trebuie s-o balanganiti in tava ca sa acopere) ca fapt divers a mea tava are dimensiuni de 29x42.punem tava in cuptor la 175 de grade, si o lasam cam 10-15 min ( atentie ca se face foarte repede, o intepati cu paiul dupa primele 8-10 min)dupa ce o desprindeti ushurel din tava o rasturnati pe un prosop umed.si o ungeti cu dulceata , gem, crema de ciocolata .se ruleaza usor.

Niciun comentariu: