reteta de aici:
200g faina
75g amidon
1 plic parf de copt
75g zahar
1 plic zahar vanilat
4 oua
175g unt topit
100ml suc portocale
1 plic finesse portocale
1 ciocolata
se toaca ciocolata grosier.se amesteca cu mixerul zaharul,untul topit si putin racorit,ouale intregi:
se adauga sucul de portocale,faina,praful de copt:
si se incorporeaza la final bucatile se ciocolata:
se amesteca usor cu o paleta:
se pune compozitia in forma de muffins.se coc muffins-urile in cuptorul preincalzit,la 180 grade,pentru25 min.
se lasa 5 min in forma apoi se scot pe un gratar.sunt foarte pufoase si bune.
miercuri, 7 noiembrie 2007
muffins cu fulgi de ciocolata
Publicat de mihaela la 08:55
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu