Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 6 iulie 2008

cornuri dospite,cu lapte batut



~700g faina
4 oua
150g unt sau margarina
1 cub drojdie
50g zahar sau miere
1/2 lingurita sare
200ml lapte batut caldut

aluatul framantat se lasa la dopsit 45 min:


se intinde o foaie potrivit de groasa din care se taie triunghiuri:

ruleaza de la baza spre varf si se pun in tava tapetata cu hartie de copt,unde le mai tinem 30min la dopit.se ung cu galbenus de ou:


si se coc la 175 grade cu ventilatie,pentru 35-40min.


se servesc la micul dejun alaturi de o cana de iaurt,lapte sau cu dulceata.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-i prea putina faina la 4 oua,200mllapte batut si 250 g unt?EU nu le am cu aluaturile de-aia intreb....mi se pare ca iese prea mocirlos.

mihaela spunea...

sunt numai 15og unt si te asigur ca aluatul iese delicios.

Anonim spunea...

As dori sa stiu daca raman la fel de moi si pufoase si dupa ce se racesc.(dupa cateva ore)

mihaela spunea...

sigur ca raman.noi de obicei le mancam in 2-3 zile,incalzite la microunde.