Aluat:
150 g unt
160 g quark sau crema de branza, gen Philadelphia
280 g faina
sare.
Umplutura:
buchetele oparite de broccoli
100g piept de pui
100 g smantana groasa
50ml smantana dulce
2oua
sare,piper
100g cascaval+50g pentru deasupra
se amesteca ingredientele pentru aluat:
si acesta se intinde cu ajutorul foliei alimentare in tava de tarta unsa si pudrata cu faina:
peste aluat punem pieptul de pui cuburi si broccoli bine stors de apa,apoi turnam un amestec din ouale batute cu cele 2 feluri de smantana,cascavalul si condimente
presaram cele 50g cascaval deasupra
si dam la cuptor 50min la 185 grade(ultimele 15min am lasat numai rezistenta de jos.rece se feliaza si se serveste cu un pahar de bere langa.
marți, 2 decembrie 2008
tarta cu brocccoli si piept de pui
Publicat de mihaela la 09:54
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Pofta buna! Arata super! Cu citeva ore mai devreme ti-am rasfoit retetarul si am ales un fursec cu gem. Am respectat gramajul dar a trebuit sa mai pun ceva faina ca era prea moale. La mine este aproape 3 dimi. si eu inca nu m-am culcat...astept sa se intareasca coca. Daca ies frumos le postez si poti sa ma vizitezi...chiar am sa mentionez ca am reteta de la tine si merci mult. Have a nice day ! Nina
(Guten tag...sau cam asa ceva parca)
buna nina
sper ca in final sa iasa fursecurile,cred ca depinde si de tipul de faina sau unt folosit.
sau data viitoare incerca sa lasi aluatul putin mai mult la frigider.
Hello Mihaela,
Ma bucur ca ai citit mesajul si-ti danke mult. Am mai facut si altele pe linga acele fursecuri care cred ca asa cum ai spus tu trebuia coca tinuta mai mult la rece...dar eu sint cam nerabdatoare din fire si deci...dar au iesit f.f. bune toate.
Merci si pe curind, pa Nina
mmmm,ce bine arata! Mi-ai facut o poftaaaaaaa :-)
am sa incerc tarta asta. sa stii ca am mai incercat retete de pe blohul tau, si au iesit delicioase. ai un bloc minunat! Pupici, si sa pui cat mai multe retete aici :)
Trimiteți un comentariu