2-3 limbi de porc
3 cepe
3 linguri ulei masline
4 morcovi
500g sos de rosii
1 lingura amidon sau faina
sare,piper
1 cana supa legume sau carne
verdeturi
se pune limba la fiert in apa si cand este fiarta se curata bine poi se taie bucati potrivite.se caleste ceapa taiata marunt in uleiul de masline,se adauga morcovii razuiti si se lasa sa transpire cateva minute.apoi se stinge totul cu apa si sosul de rosii amestecat cu faina.se lasa sa fiarba sosul 25 min,se pun bucatile de limba apoi se mai fierbe putin.se condimenteaza cu sare,piper si se pun verdeata tocata.
se poate servi cu orez paste,cartofi.
miercuri, 7 noiembrie 2007
limba cu sos de rosii si legume
Publicat de mihaela la 08:50
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Ce verdeturi? Spanac e bun?
este vorba de marar,patrunjel.
Trimiteți un comentariu