reteta de aici:
-2 dovlecei
-2 morcovi
-2 carnati afumati
-2 cepe
-1 cutie smantana dulce
-2 linguri ulei
-sare,piper,mararceapa tocata marunt,carnatii feliute si morcovii razuiti pe partea mare se pun la calit cateva minute in uleiul incins:
se adauga apoi dovleceii si se lasa 5 min pe foc potrivit,amestecand uneori:
totul se stinge cu apa si lasa sa fiarba 30min la foc potrivit.apoi se adauga sare,piper,verdeata,smantana dulcesi se mai da 1-2 clocote.se serveste cu paine prajita.
miercuri, 5 martie 2008
ciorba de dovlecei cu carnati
Publicat de
mihaela
la
08:12
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
o bunatate,am facut-o cu sunculita.
buna ideea cu sunculita,merita sa o incerc!
Trimiteți un comentariu