le-am facut ca si garnitura la pestele dorada.
4 rosii
75g couscous
1 ceapa
1 ardei gras,mic
sare,piper
3 linguri smantana groasa sau creme fraiche
verdeata tocata
golim rosiile de miez,le presaram cu sare si lasam sa stea cateav minute cu gura in jos.separat calim ceapa si ardeiul taiata marunt in 3 linguri ulei incins:
adaugam cous-cous-ul si lasam 2 min:
stingem totul cu o cana mica de apa(sau supa) si lasam sa fiarba 5-7 min,pina cand a scazut tot lichidul.condimentam si adaugam verdeata tocata.lasam sa se raceasca putin si amestecam cu smantana:
umplem rosiile si le asezam in forma unsa cu putin ulei:
le dam la cuptor 35min la 175 grade.eu am avut ceva cascaval prin frigider si am presarat cu 10min inainte de a le scoate deasupra.
pt dorada in punga toppits am condimentat pestele cu sare,piper,boia in interior si exterior:
am bagat in fiecare cate o crenguta de rozmarin:
si apoi i-am pus in punga,cu 1 lingura ulei masline cu rozmarin,pentru 35min la cuptor.
i-am servit alaturi de rosiile unmplute.
miercuri, 23 iulie 2008
rosii umplute cu cous-cous
Publicat de mihaela la 19:14
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Felicitari pentru blog! Are o gramada de retete..de fapt e blogul cel mai bogat in retete din cate am vazut eu pana acum...Sincere complimente!
MMM...Miha ce bine arata :P
kris multumesc de vizita.te mai astept.
daca tot gatesc zilnic pentru ai mei am zis sa le adun aici,pe blog,poate mai inspira pe careva.
isabela sa faci pestii la punga,sunt extraordinar de buni si pe deasupra nu se murdareste nimic.
iar rosiile mie personal mi-au placut mult,sotul a mancat una dar mi-a zis ca-i plac cele umplute cu pasta de branza :)deh,mai conservator.
Trimiteți un comentariu