150-200g cous-cous
4 vinete(aprox.1kg)
2-3 fire ceapa verde
1 ceapa normala
cate 1 ardei gras rosu si galben
2 catei usturoi
3 linguri ulei masline
sare,piper,verdeata
80g parmezan(am pus cascaval)
200ml sos rosii
vinetele se injumatatesc si se scoate miezul cu grija.ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la dinstuit in uleiul masline.
adaugam ardeii cubulete si miezul vinetelor,tocat, si dupa 4-5 min cous-cous-ul si stingem totul cu o cana mare de supa de pui sau legume.
condimentam din belsug cu sare,piper,putina boia.umplem vinetele pe care le asezam in tava cu sosul de rosii si putina apa:dupa o ora la cuptor presaram cascavalul sau parmezanul si mai lasam 10min.servim impreuna cu sosul de rosii.
joi, 25 septembrie 2008
vinete umplute cu cous-cous
Publicat de
mihaela
la
13:06
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu