500g ciuperci proaspete
2 morcovi
1 legatura ceapa verde
1 lingura malai
sare,piper,verdeata
frunze dafin
300ml sos rosii
frunze de varza muratain uleiul incins se pune la calit ceapa tocata marunt,morcovul razuit si ciupercutele cubulete:
se lasa sa scada si apoi se condimenteaza cu sare,piper,adaugam ceva verdeata tocata si cand compozitia s-a racit malaiul:
punem cate o lingura de compozitie de fiecare jumatate de frunza:
si impachetam sarmale pe care le punem in cratita unde vor fierbe:
turnam sosul de rosii si o cana apa si lasam 1h la foc potrivit:
sunt excelente!
duminică, 5 aprilie 2009
sarmalute de post cu ciuperci
Publicat de
mihaela
la
16:50
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Arata foarte bine.
Dar sarmale fara orez?Nu am mai mancat.Eu am facut cu orez,morcov,pastarnac si soia dar in frunze de stevie.
Arata minunat! dar si cu orez sunt o nebunie....yami!
Buna, buna reteta ta de sarmalute am facut si eu ceva de genul,bravo. Daca ai placere te invit cu drag pe blogul meu yafa.unblog.fr
Salut Miha, bine ai revenit:)! Eu nu mananc sarmale niciodata, detest carnea tocata. Dar reteta ta suna f bine, umplutura e inedita.Daca mai e varza murata in beci, sigur le voi incerca. :)
immmmm, super!
Trimiteți un comentariu