-500g cartofi fierti
-200g branza feta
-150ml smantana
-2 oua
-sare,piper
-100g cascaval ras
cartofii se fierb si apoi se taie felii.branza feta si cascavalul se dau pe partea mare de la razatoare si se amesteca.intr-o forma rezistenta la cuptor,putin unsa, se pun in straturi cartofii, se presara sare,piper,branza+cascavalul si apoi alt strat de cartofi si branza:
ouale intregi se mixeaza cu smantana si condimente,se toarna deasupra:
si da forma la cuptorul preincalzit,pentru 35min,la 185grade.
se serveste cu salata sau ca si garnitura langa carne.
sa aveti pofta!
luni, 4 aprilie 2011
budinca de cartofi cu feta
Publicat de mihaela la 07:23
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
mmmm ce fain arata!!
yaya arata si fain si e tare buna la gust!
bianka,ai dreptate!
grazie, ciaoo !!!
exact pe placul meu si budinca de cartofi cu branza!leckerrrr
Trimiteți un comentariu