ragu sau mai pe romaneste tocanita este o mancare pe care o savuram de obicei toamna-iarna,dar cum la noi este inca august si avem 14 grade m-am gandit ca merge sa ne incalzim putin.
-2 zucchini
-400g ciuperci
-1 legatura ceapa verde
-2 linguri ulei
-sare,piper,verdeata
-200ml smantana
se pot folosi atat ciuperci proaspete cat si din conserva.eu de aceasta data am optat pentru a doua varianta si le-am aruncat direct in tigaie la dinstuit in ulei impreuna cu zucchini si ceapa.
cand legumele au prins culoare se toarna o cana supa(sau apa) si se lasa sa fiarba,cu capac pina scade cat de cat lichidul.
se amesteca smantana lichida cu 1 lingurita amidon si se toarna in tigaie.se lasa cateva minute sa se lege si presara verdeata.gata masa de seara!
am servit cu mamaliguta.
o saptamana frumoasa va doresc!!!!!
.
luni, 29 august 2011
ragu de ciuperci si zucchini
Publicat de mihaela la 08:11
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu