-1 punga paste fainoase ,forma pe care aveti chef
-2 jumatati macrou afumat,fara oase
-castravete
-200g rosii micute
-100g masline
-1 borcan anghinare
-250g iaurt
-zeama lamaie
-sare,piper
pastele se fierb in multa apa si apoi se lasa sa se stoarca in sita.macroul se rupe bucati,anghinarele jumatatti se storc de ulei si rosiile se injumatatesc.castravetele si maslinele se taie falii.se amesteca impreuna cu pastele.
2 comentarii:
Foarte buna salata!
Interesanta reteta, imagini frumoase, foarte gustoase, îmi place blog-ul are mai multe variante şi este de înaltă calitate... Va invitam sa vizitati blog-ul meu din Valencia, cu reţete tradiţionale din regiunea Valencia.
http://valenciagastronomic.blogspot.com.es
În această săptămână "fritters dovleac reteta" şi săptămâna următoare "Mona Paşti din Valencia" ai de gând să-şi piardă?
În blog-ul meu puteţi găsi un Traducător
ta, dacă vă place gastronomie valenciană, puteţi plasa codul HTML pe blog-ul dvs., şi veţi avea acces direct la blog-ul meu, veţi vedea că se drăguţ.
Trimiteți un comentariu