o reteta delicioasa si relativ rapida,pe care va invit sa o incercati si voi!
pt fileurile cu hrean:
-3 fileuri peste la alegere,am folosit cod
-1 paine tare
-1 lingura hrean
- patrunjel verde tocat
- sare,piper
-1 ou
pt salata:
-500g cartofi
-1 ceapa
-100ml supa
-3-4 linguri otet
-1 ardei gras copt
-sare,piper
incepem cu salata caci aceasta ne va luam cel mai mult timp de pregatire.punem cartofii la fiert si cand sunt gata ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.
ceapa tocata fin o punem la calit intr-o lingura ulei masline si cand a devenit sticloasa turnam supa.lasam cateva minute si adaugam otetul.dam un clocot,adaugam sare , piper si turnam amestecul fierbinte peste cartofi.punem ardeiul cubulete si lasam salata o ora deoparte.
in acest timp ne ocupam de fileurile de peste.condimentate cu sare si piper le asezam in tava rezistenta la cuptor in care am pus 2 linguri ulei masline.
felia de paine o tocam fin(puteti folosi si pesmet 3-4 linguri daca nu aveti paine tare acasa) si o amestecam cu oul intreg,sare,piper,patrunjel si hreanul.punem pe fiecare file umplutura
si dam la cuptor 20min la 180grade.
servim pestele cu salata de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu