-chec cu amarettini:
-dorada cu sos de rosii si usturoi:
-waffeln:
-salata de legume cu maioneza:
-paine cu 2 feluri de faina:
-mancare de spanac cu ou si carnati:
-paine cu nuci:
-pizza cu sunca
-ciorba de peste:
-spaghete cu scoici:
-waffeln cu nutella:
-supa crema de cartof cu morcov:
-rulada de omleta cu cascaval:
-salata de orez cu peste si rosii:
-pizza cu sunca si cascaval:
-tocanita de porc cu cartofi:
-clatite cu gem de fragute:
-snitele crocante in manta de cereale si cartofi scazuti cu ardei si ceapa:
-dorada prajita cu garnitura de rosii umplute cu spanac:
-cornuri cu nutella:
-pestisori crocanti,in faina de malai:
-salata de vinete cu ardei copti si ceapa:
-clatite cu nutella:
-supa crema de cartofi cu carnati:
-salata de paste cu ton,broccoli si porumb:
"pliculete" cu umplutura de martipan si gem:
-prajitura cu visine si fructe de padure:
-ciuperci umplute de post:
-paine cu iaurt:
-tigarete cu feta,ricotta si marar:
-peste cu legume,in folie:
-ciorba de curcan cu galusti de gris:
-salata de vinete cu ceapa cruda:
-placinta cu mere si stafide:
-pulpe de pui cu legume,la cuptor:
-salata de vinete:
-paine de casa cu faina de arpacas:
-spaghete cu piept de pui:
-paine cu faina de arpacas:
-salata de cartofi si snitele de curcan:
-ciorba de fasole cu oase de porc:
-muffinsi cu banana si smantana acra:
-peste umplut cu ceapa ,invelit in bacon:
-budinca de conopida cu sunca:
-waffeln cu nuci si morcov:
-pizza cu sunca,masline si ardei:
-impletituri cu cascaval:
-ciorba de porc cu galusti de cartof:
-pestisori crocanti:
-muffinsi aperitiv,cu piept de pui si ceapa verde:
-salata greceasca:
-ciorba de porc cu dovlecel si zdrente de ou:
marți, 2 septembrie 2008
CE AM MAI GATIT -3-
Publicat de mihaela la 20:52 2 comentarii
Prajitura cu aluat dospit, caise si migdale
Blat:
500 g faina,
1 pachet drojdie uscata,
250 ml lapte,
80 g zahar/miere,
3 oua,
100 g unt topit si racit
Deasupra:
1 kg caise decojite,
50 g migdale tocate grob,
Drojdia se amesteca cu putin lapte, o lingura de zahar/miere si 3 linguri faina. Se lasa la dospit. Se amesteca apoi cu restul de lapte, untul , zaharul/mierea si faina. Se lasa coca 45 min la dospit apoi se intinde in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. ATENTIE este o coca moale,nu ca cea de cozonac,care se poate intinde cu sucitorul,asa ca nu va speriati!
Se pun deasupra caisele,presara migdalele si se coace 45-50 min la foc potrivit.
Se lasa sa se raceasca complet in tava inainte de a fi taiata.eu am taiat-o calduta inca,sa pot ptinde ultimele raze de soare de pe balcon.
Publicat de mihaela la 20:44 0 comentarii
muffins cu nutella si nuci
pt 12buc,reteta zice 8
175g unt
125g zahar
4 oua
225g faina
4 linguri nutella
100g nuci tocate grob
4 linguri lapte
1 plic praf de copt
mixam untul aflat la temp.camerei cu zaharul,apoi adaugam nutella,laptele,faina+praful de copt si la final nucile.impartim aluatul in tava de muffins pregatita cu hartiute si coacem 20min.
Publicat de mihaela la 14:45 0 comentarii